Treglas Kumppanina

Treglas Oy on one-stop-partner yritys, joka toimittaa asiakkailleen maailman parhaat tuotantokoneet, laitteet sekä huolto- ja varaosapalvelut. Avullamme saavutat entistäkin paremman tuotantotehokkuuden ja laadun.

Oikeat koneet oikeaan tarpeeseen

Edustamiemme laitevalmistajien –  Hegla, Viprotron ja Systron – tietotaito sekä tutkimus- ja kehitystyö ovat alansa huippua. Pystymme tarjoamaan sinulle markkinajohtajien huipputuotteet juuri oikeaan käyttötarkoitukseen.

Enemmän irti koneista

Treglas-asiakkaana sinulla on sekä meidän että laitetoimittajiemme asiantuntemus ja varaukseton tuki aina takanasi. Autamme sinua laitehankinnoissa ja ylläpidossa. Neuvomme ja tarjoamme ratkaisut, jotka palvelevat parhaiten tarpeitasi. Oikeilla valinnoilla saavutat toimitusvarmuuden, jonka vaikutukset näkyvät yrityksesi tuloksessa.

Huolto- ja takuuasioiden hoito puolestasi

Emme ainoastaan myy, vaan pidämme huolta toimittamistamme laitteista koko niiden elinkaaren ajan. Henkilöstön jatkuva koulutus ja taitojen kehittäminen takaavat, että pystymme tarjoamaan parhaan mahdollisen huolto- ja varaosapalvelun sekä takuuasioiden hoidon nopeasti muuttuvilla markkinoilla. Asiakkaanamme voit keskittyä omaan osaamiseesi ja yrityksesi tuloksen parantamiseen.

Autamme hankinnassa ja toteutusprojektissa

Luottamuksellinen yhteistyömme alkaa ensimmäisestä tapaamisesta ja jatkuu koko asiakassuhteen ajan. Palveluumme kuuluvat asiakaskohtaisen projektisuunnittelun ja konsultoinnin lisäksi toimittamiemme laitteiden asennus, käyttöönotto, koulutus, sekä huolto ja varaosapalvelut.

One-stop-partner

Asiakastyytyväisyys on meille ratkaisevan tärkeää. Treglas ei ole vain myyntiedustaja vaan enemmänkin kokonaispalveluntarjoaja asiakkailleen. Yhdessä tunnistamme tarpeet ja kehitämme niihin ratkaisut one-stop-partner pohjalta.

Mikään ei ole niin hyvä, ettei sitä voisi parantaa. Jatkuva pyrkimys parantaa ja laatu kaikessa toiminnassa ohjaavat Treglas-yrittäjyyttämme.