Rottler und Rüdiger und Partner GmbH

UPGRADING YOUR GLASS with R&R

Rottler und Rüdiger und Partner GmbH on perustettu vuonna 1982 ja sen pääkonttori sijaitsee Nürnbergin lähellä Langenzennissä Saksassa. Nykyään R&R Groupilla on 4 toimipistettä Saksassa ja R&R on maailmanlaajuisesti tunnettu ja tunnustettu asiakkaiden keskuudessa luotettavaksi kumppaniksi kaikissa eristyslasiprosessi-kysymyksissä.

Manuaalikoneiden lisäksi R&R huippuosaamisaluetta ovat mm. täysin automaattiset georgian bar välilistaristikoiden kokoonpanorobotit, Premium-luokan (HPS) tankomateriaalivälilistojen taivuttimet, jyrsimet ja ultraäänikehyshitsausrobotit.

R&R-iskulause ” Upgrading your glass ” kuvastaa hyvin R&R:n avointa asiakassuhdetta, joka on pohjana molemminpuoliselle menestykselle ja mahdollistaa uudet innovaatiot. Korkea vastuullisuus, luotettavuus ja käytännönläheisyys ovat ne vahvuudet, millä taataan R&R-asiakkaiden asiakkaiden menestys.

Treglas on yhteistyökumppanisi korkealaatuisten R&R välilista- ja georgian bar käsittelylaitteiden edustajasi Suomessa, Skandinaviassa ja Baltiassa.

https://rur-online.com/en/

 

Klikkaa suurentaaksesi kuvaa: