Toimittajamme

Bystronic eristyslasilinjat, eristyslasikoneet ja lasinnostimet

Bystronic glass on johtava eristyslasilinja-, eristyslasikone- ja lasinnostintoimittaja, joka on tunnettu innovatiivisista ja luotettavista laitteistaan, jotka on valmistettu vastaamaan tämän päivän ja tulevaisuuden lasiteollisuuden haasteisiin.

Lue lisää »

HEGLA lasinleikkuu ja varastointijärjestelmät

HEGLA on johtava saksalainen laitevalmistaja, joka kehittää, valmistaa ja myy koneita ja laitteita tasolasin jalostusta varten. Päätuotteet ovat float-lasin ja laminoidun lasinleikkuulinjat sekä niiden varastointi- ja logistiikkajärjestelmät. Lisäksi HEGLA palveluliiketoimintaan kuuluu asiantuntijan neuvot ja kattavat huoltopalvelut.

Lue lisää »

Viprotron laatuskannerit

Viprotron on kehittänyt ja valmistanut innovatiivisia laatuskannereita tasolasiteollisuuden käyttöön jo vuodesta 2004 ja on noussut alansa markkinajohtajaksi. Viprotron lasin laadunmittalaitteet varustetaan aina parhaalla optiikalla, kamerateknologialla sekä alkuperäisellä Viprotron ohjelmistolla, joilla saavutetaan paras mahdollinen mittaustarkkuus. Asentamalla tuotantolinjaasi Viprotron valvontajärjestelmän voit lisätä merkittävästi laatua ja tuottavuutta.

Lue lisää »

Euroglas tasolasituotteet

EUROGLAS on yksi Euroopan suurimmista tasolasinvalmistajista. EUROGLASilla on neljä float- lasinvalmistuslaitosta, jotka sijaitsevat Saksassa Haldenslebenissä ja Osterweddingenissä, Ranskassa Hombourgissa sekä Puolassa Ujazdissa. Kaikki float-tehtaat on perustettu keskisuurten lasialalla toimivien kumppaniyritysten kanssa, joten ymmärrämme lasialan keskisuuria yrityksiä ja kohtelemme sinua tasa-arvoisena kumppanina.

Lue lisää »