Toimittajamme

HEGLA lasinleikkuu ja varastointijärjestelmät

HEGLA on johtava saksalainen laitevalmistaja, joka kehittää, valmistaa ja myy koneita ja laitteita tasolasin jalostusta varten. Päätuotteet ovat float-lasin ja laminoidun lasinleikkuulinjat sekä niiden varastointi- ja logistiikkajärjestelmät. Lisäksi HEGLA palveluliiketoimintaan kuuluu asiantuntijan neuvot ja kattavat huoltopalvelut.

Lue lisää »

Viprotron laatuskannerit

Viprotron on kehittänyt ja valmistanut innovatiivisia laatuskannereita tasolasiteollisuuden käyttöön jo vuodesta 2004 ja on noussut alansa markkinajohtajaksi. Viprotron lasin laadunmittalaitteet varustetaan aina parhaalla optiikalla, kamerateknologialla sekä alkuperäisellä Viprotron ohjelmistolla, joilla saavutetaan paras mahdollinen mittaustarkkuus. Asentamalla tuotantolinjaasi Viprotron valvontajärjestelmän voit lisätä merkittävästi laatua ja tuottavuutta.

Lue lisää »

Systron TSH-, CNC- ja vesileikkuujärjestelmät

Systron toimittaa vertikaalisia lasinjalostuskoneita tasolasin prosessointiin. Innovatiivinen, patentoitu ja vankka systron -teknologia varustettuna uusimmalla automaatiojärjestelmällä on varma tae parhaan mahdollisen prosessointitarkkuuden ja lyhyimmän jaksoajan saavuttamiseksi. Laitteiden esteetön rakenne antaa operaattorille helpon pääsyn kaikkiin konekomponenteihin, myös ergonomisesti työasennossa. Systron tarjoaa täyden valikoiman innovatiivisia ratkaisuja nyt ja tulevaisuudessa.

Lue lisää »

Euroglas tasolasituotteet

EUROGLAS on yksi Euroopan suurimmista tasolasinvalmistajista. EUROGLASilla on neljä float- lasinvalmistuslaitosta, jotka sijaitsevat Saksassa Haldenslebenissä ja Osterweddingenissä, Ranskassa Hombourgissa sekä Puolassa Ujazdissa. Kaikki float-tehtaat on perustettu keskisuurten lasialalla toimivien kumppaniyritysten kanssa, joten ymmärrämme lasialan keskisuuria yrityksiä ja kohtelemme sinua tasa-arvoisena kumppanina.

Lue lisää »