Hegla

HEGLA on saksalainen laitevalmistaja, joka kehittää, valmistaa ja myy koneita ja laitteita tasolasin jalostusta varten. Päätuotteet ovat float-lasin ja laminoidun lasin leikkuulinjat sekä niiden varastointi ja logistiikka järjestelmät. Lisäksi HEGLA palveluliiketoimintaan kuuluu asiantuntijan neuvot ja kattavat huoltopalvelut.

Jo perustamisestaan lähtien yli 40 vuoden ajan HEGLAn toiminnalle on ollut ominaista tarjota palveluja asiakkaille kumppanuuspohjalta ja HEGLA on sen myötä kasvanut yhdeksi maailman johtavista lasialan konetoimittajista.

HEGLA asiakaspalvelu ei lopu myyntiin ja asennukseen. HEGLA Wartung und Service (huolto ja palvelu) on toimivaltainen myynnin jälkeinen kumppani. Vain pätevä, nopea ja luotettava huolto- ja varaosapalvelu (after sales) antaa sinulle tarvittavan varmuuden toimituksillesi. Varmuus, että seisokit pidetään minimissä ja että käyttökustannukset pysyvät budjetin rajoissa. Kokeneet insinöörit, teknikot ja ammattitaitoiset työntekijämme ovat jatkuva takuu korkealle laatutasollemme.

www.hegla.com